Manau, kad rytoj dar niekas nepaaiškės, www.kaunas.lt yra tarybos posėdžio darbotvarkė, kurioje arenos klausymas nėra įtrauktas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kauno Arena | 2 etapas
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Man tai darbotvarkės puslapio neužkrauna
Dar patiko šitas delfio komentaras:
"
ahoi, 2007 05 09 20:20
480mln. litų per 25 metus, tai 55Lt per metus vienam kauniečiui, t.y. (o varge!) 4,6Lt per mėnesį. T.y. vienas puodelis kavos. Vajė vajė, kaip reikės gyventi, pensininkai ir mokytojai mirs badu, vaij vaij vaij ..."
Comment
-
Parašė eXtuning Rodyti pranešimąManau, kad rytoj dar niekas nepaaiškės, www.kaunas.lt yra tarybos posėdžio darbotvarkė, kurioje arenos klausymas nėra įtrauktas.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
Comment
-
gal kas gali detaliau papasakoti apie sutarties formą.
tarkim miestas įsipareigoja per 25 metus sumokėti nustatytą sumą, ir po 25 metų, kai sumokama visa suma, arena tampa miesto nuosavybe.
tačiau kas naudojasi ir kas išlaiko areną tuos 25 metus? konferencijoje buvo minima speciali arenos valdymo bendrovė. tačiau, jei kažkokia bendrovė naudojasi arena ir gauna iš to pajamas, tai tos bendrovės gaunama nauda turėtų mažinti miesto indėlį arenos statybai. kaip supratau 5,2 mln. EUR per metus 25 metus kaina yra galutinė. vadinasi, ji turi įvertinti arenos valdymo bendrovės gaunamą naudą. tada išeina, kad arenos statybos faktiškai kainuoja dar brangiau, negu 5,2 mln. EUR per metus 25 metus. Čia jau tikrai išeina arena su auksiniais unitazais.
parašykit, jei mano samprotavimuose yra kokia nors esminė klaida.
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąparašykit, jei mano samprotavimuose yra kokia nors esminė klaida.
Comment
-
Parašė Tomas Rodyti pranešimąJau prieš kelias dienas sklandė informacija, kad klausimas bus nukeltas į kitą posėdį, nes tarybos nariai nespėja susipažinti su šiuo aktualiu klausimu (aišku dalis piktybiškai to nedaro). Gal taip ir geriau, navikauskas turės daugiau laiko individualiai padirbėti su deputatais.
papildau:
beja, man rodos ryt bus kažkaip ten visi su viskuo supažindinti. Tik klausimas, kada tas kitas posėdis?Paskutinis taisė somis; 2007.05.09, 20:54.
Comment
-
Parašė somis Rodyti pranešimąDar jie baisiai prikibo prie konfidencialumo. net atskirą laidą padarė. Nors aiškiai buvo pasakyta, kad konfidencialumas buvo dėl to, kad niekas nepavogtų idėjos. Ypač tuo atveju, jei sutartis nebūtų pasirašyta.arenos koncesijos sutarties sąlygas, kurios iki šiandien buvo konfidencialios, pristatė BBI ir Kauno „Žalgirio" atstovai.
Parašė kontra Rodyti pranešimąnavikauskas yra paskutinis degradas. tas matosi is žalgirio valdymo. savivaldybė turėtų nušalinti navikauską nuo bet kokių derybų.
Navikauskas, klysta kaip ir visi žmonės, bet konkrečiai šiandien jis buvo šaunuolis, pastatė rakauskpalaikį į vietą.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.09, 20:58.
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąpapildoma pastaba dėl navikausko
navikauskas yra paskutinis degradas. tas matosi is žalgirio valdymo. savivaldybė turėtų nušalinti navikauską nuo bet kokių derybų.
O šiaip Navikauskas yra Žalgirio atstovas, taigi koncesininko atstovas, jis atstovauja ne savivaldybei.
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąO jei arena patiria nuostolius? Tokių dalykų, kaip pelnas, jei jis nėra akivaizdus, kaip šiuo atveju ir yra, į projektą neįtrauksi. Areną valdysiančios įmonės 80 procentų priklausys Žalgiriui. Manau, mes pinigų tokiu būdu neprarandam, vienaip ar kitaip.
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąpirma prarandam dėl to, kad žalgiris yra paprasčiausias UABas ir jo akcijos miestui nepriklauso. antra jei arena eksploatuoti nuostolinga, tai kodėl tą veržiasi daryti kažkokia privati firma?
Comment
-
na taip, dėl navikausko buvo stipriau pasakyta, tačiau jau ir anksčiau šioje diskusijų lentoje buvo nepagarbiai atsiliepiama apie šių statybų priešininkus, žurnalistus ir apie tą patį rakauską.
Aš: kuo rakauskas kenkia miestui? tuo, kad teikia pasiūlymus?Paskutinis taisė kontra; 2007.05.09, 21:06.
Comment
-
Per panorama sake, kad bus formuojama nauja derybu grupe, ir per menesi megins dar deretis su Francais...
http://www.lrt.lt/news.php?strid=31489&id=3735885Vidinei laimei nesušvitus, išorinė laimė - tik kančių šaltinis. - Milarepa
Comment
-
kontra:
nes Žalgiriui reikia arenos.
O Kaunui reikia Europos krepšinio čempionato finalų.
visiems:
Per panoramą sakė, kad Kupčinskui dabartinė arenos kaina per didelė Tai jis formuos naują derybų grupę. Tikiuosi nesugalvos jis visko nutraukti. Ir nežinia, kiek jis kainose gaudosi.
papildau: Nebent Andrius taip sakė dėl to, kad koncesijos riba yra 200mln.
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąAš: kuo rakauskas kekia miestui? tuo kad teikia pasiūlymus?
„Šiandien dienai ponas Rakauskas nežino kiek kainuotų arena. Jis pasakė – na, kainuos 200 milijonų. Jis nežino kokia arena turi būti (...). Prieš metus susitiko netyčia Arvydas Sabonis ir ponas Rakauskas ir Sabonis paklausė: „Tai ar tu statysi tą areną, ar ne?". Tai jis taip nusijuokė: „Nereikalinga man ta arena – man reikalingas autostrados vingis prie „Megos", keli tiltai ir viskas".Parašė Recoiler Rodyti pranešimąPer panorama sake, kad bus formuojama nauja derybu grupe, ir per menesi megins dar deretis su Francais...
http://www.lrt.lt/news.php?strid=31489&id=3735885
Prancūzų skaičiavimu, jei būtų samdomos Lietuvos statybos bendrovės, arenos kaina galėtų mažėti.Paskutinis taisė Aš; 2007.05.09, 21:11.
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąŠIUO METU ŽALGIRIS YRA PAPRASTAS UABAS, NEPRIKLAUSANTIS MIESTUI.
Comment
-
ŠIUO METU ŽALGIRIS YRA PAPRASTAS UABAS, NEPRIKLAUSANTIS MIESTUI.Miestai ir architektūra - http://www.miestai.net
Comment
-
Parašė Aš Rodyti pranešimąNes gina asmeninius interesus.
pasakysiu tau naujieną: kiekvienas žmogus "gina savo asmeninius interesus".
Comment
-
Parašė kontra Rodyti pranešimąpasakysiu tau naujieną: kiekvienas žmogus "gina savo asmeninius interesus".
Comment
Comment